понедельник, 2 сентября 2019 г.

Перше вересня День Знань 2019-2020 навчального року

Першого вересня вулиці міст і сіл нашої країни розквітлі від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр.
Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

                         ФОТО З ПЕРШОГО ДЗВОНИКА



Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.
Головні герої сьогоднішнього Свята Знань це першокласники 2019 року. Адже в цьому році нашу шкільну родину поповнили 312 учнів перших класів. Це особистий рекорд нашого освітнього закладу.





Свято почалося з виступу саксофоніста учня нашої школи, потім шкільна родина привітала всіх першокласників запашними короваями.







Зі святом привітала учнів 1-их та 11-их класів, вчителів та батьків директорка Софіївсько-Борщагівського НВК  Оксана Іванівна Пушенко, яка ключовими словами свого виступу назвала "любов" та "взаєморозуміння", а для випускників основним меседжем на 2019-2020 н.р. визначила латинську сентенцію "Через терні до зірок".


По-батьківськи прозвучав перед присутніми виступ голови сільської ради села Софіївська Борщагівка Олеся Тимофійовича  Кудрика, який подякував батькам за співпрацю зі школою, побажав любити і допомагати своїм дітям, щоб у майбутньому вони були успішними людьми. А також презентував подарунки класам для позаурочної роботи.



Разом із усіма розділили радість першовересневої зустрічі 
  • Настоятель Храму Ікони Казанської Божої Матері Протоієрей Отець Володимир
  • Депутат сільської ради, голова ради Софіївсько-Борщагівського НВК   Кашуба Дмитро Миколайович
  • Заступник голови батьківської ради Софіївсько-Борщагівського НВК Товстига Володимир Васильович

Вітаємо юних школярів 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Перше вересня День Знань 2019-2020 навчального року

Першого вересня вулиці міст і сіл нашої країни розквітлі від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Нос...