пятница, 8 февраля 2019 г.

Школа приймала гостей



26 січня 2019 року на базі нашого навчального закладу освіти було проведено два заходи обласного рівня.
Ми приймали 173 учні зі шкіл Київщини, які змагалися у знаннях біології на ІІІ (обласному) етапі предметних олімпіад. Олімпіада складалася з двох частин – теоретичної та практичної.










 Тривали змагання з 10-ої до 15-ої години. Для організації роботи були задіянні:
  • ·         12 кабінетів, оснащених сучасними технічними засобами;
  • ·         гардероб;
  • ·         актова зала;
  • ·         їдальня.

У коридорних приміщеннях та фойє з комфортом розмістилися супроводжуючи учнів. Всі були нагодовані обідом.


Гості НВК і дорослі, і діти – відзначали високий рівень освітнього середовища закладу освіти. Професіоналізм педагогічних працівників, культуру стосунків та атмосферу, яка панувала у школі суботнього зимового дня.



Одночасно Київським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів (м. Біла Церква)  було проведено обласну нараду керівників закладів освіти Київської області, у якій брало участь більше сорока директорів шкіл Київщини з питання ведення діловодства, тісно пов'язаного з реформуванням освіти в Україні.






Вітав гостей колядками і щедрівками театральний гурток НВК.


Заходи пройшли на високому організаційному рівні і залишили в серцях людей, які приїжджали до СБ НВК 26 січня, теплі і щирі почуття вдячності і подивування. Бо в школі справді створені умови для навчання дітей і праці дорослих.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Перше вересня День Знань 2019-2020 навчального року

Першого вересня вулиці міст і сіл нашої країни розквітлі від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Нос...