суббота, 23 марта 2019 г.

СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

20 березня у Софіївсько-Борщагівському НВК пройшов семінар для слухачів курсів КНЗ КОР "КОІПОПК" та  вчителів Києво-Святошинського району, які реалізують Концепцію НУШ у перших класах. Основне питання семінару - створення нового освітнього середовища та освітнього простору для наймолодших школярів.





Очолювала облделегацію завідуюча відділом початкової освіти КНЗ КОР "КОІПОПК" Ткаченко Любов Петрівна.
Методист РМЦ Києво-Святошинського району Ванькевич Наталія Анатоліївна поділилася надбаннями по закладах освіти  і презентувала виступ "Адаптація першокласників Нової української школи". 

Радо зустрічала гостей закладу директор НВК Пушенко Оксана Іванівна. Директор продемонструвала освітнє середовище НВК: класні приміщення, фойе, рекреації, приміщення коридорів та сходових клітин, оздоблені малюнками та українським орнаментом.

Класні приміщення початкових класів, облаштовані сучасними меблями, мультимедійними дошками, ноутбуками,  конструкторами, дидактичним матеріалом, забезпечені  Києво-Святошинським відділом освіти та придбані  за кошти Софіївсько-Борщагівської сільської ради.
Також Оксана Іванівна ознайомила присутніх з проектами, зокрема "Українські рушники", до якого долучилися адміністрація закладу, вчителі та батьки.

Вчителі 1 - их класів Шепель Юлія Іванівна та Рабчук Тетяна Іванівна поділилися досвідом роботи в Новій українській школі. Юлія Іванівна, спеціаліст вищої категорії, учитель- методист, талановитий, креативний, досвідчений педагог, провела урок на тему "Пори року. Весна".




Молодий, але не менш талановитий педагог, Рабчук Тетяна Іванівна провела урок з предмету "Я досліджую світ" на тему "Моя родина".




Гості семінару мали можливісь побачити, як на уроках використовується мультимедійна дошка, конструктор Лего та інші технології НУШ. Уроки були цікаві,  діти - активні, відкриті до спілкування, що справило приємне враження на учасників семінару.

Родзинкою заходу став проект «Клас-театр», мета якого - задіяти в постановці вистави всіх учнів класу. Цей проект був реалізований учнями 2-А класу (класовод Товстига С.А., режисер-постановник Шупик Т.О.)




Вчителі переглянули прем`єру казки «Коза-дереза».
Адміністрація та педагогічний колектив НВК гостинно зустрічали гостей семінару та відкриті до подальшої співпраці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Перше вересня День Знань 2019-2020 навчального року

Першого вересня вулиці міст і сіл нашої країни розквітлі від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Нос...