пятница, 31 мая 2019 г.

Останній дзвоник 2019



Нічого  в світі вічного немає,
Усе колись з’являється й зникає,
Це знають всі, і це не зміниться ніколи.
Лише одне є вічне – шлях до школи.

Закінчився навчальний рік. І як би цікаво не було в школі, літні канікули з нетерпінням чекали і діти, і вчителі, і батьки. Тож,  23 і 24 травня Софіївсько-Борщагівський  навчально-виховний комплекс підвів підсумки навчання, творчого і духовного росту учнів за 2018-2019 навчальний рік.




Для школярів 1-4 класів свято закінчення навчального року  пройшло 23 травня, а 24 травня - для 5-11 класів відбулося  свято «Освіта-2019»  і  продзвенів останній дзвоник для випускників.


23 травня, на святі закінчення навчального року були відзначені відмінники 1-4 класів з врученням медалей «Відмінник навчання». Також,  було нагороджено 2-А клас (класний керівник Товстига С.А.), який підготував виставу за казкою Михайла Карасьова «Коза-дереза», реалізувавши проект «Клас-театр».  Їм вручили сертифікат в номінації «Проект року». А методичне об`єднання вчителів початкової школи за кропітку, креативну роботу було нагороджене в номінації «Методичне об`єднання року»(голова методичного обєднання Єщенко Оксана Леонідівна).


24 травня на свято «Освіта – 2019» завітали гості:  голова сільської ради села Софіївська Борщагівка  Олесь Тимофійович  Кудрик, Настоятель Храму Казанської Божої Матері Протоієрей Отець Володимир,  депутат сільської ради , голова батьківської піклувальної  ради школи Кашуба Дмитро Миколайович, депутат сільської ради Лук`яненко Анатолій Іванович  та заступник голови батьківської піклувальної  ради школи Товстига Володимир Васильович.




Директор навчально-виховного комплексу  Оксана Іванівна Пушенко привітала учнів, учителів і батьків із закінченням навчального року і побажала всім гарного відпочинку. Привітав усіх присутніх на святі і голова сільської ради Олесь Тимофійович Кудрик, який наголосив на тому, що з 1 січня 2020 року буде відкрито добудову навчально-виховного комплексу, що зробить простір освітнього закладу більш затишним і просторим.

Кожна, навіть найменша, перемога -  це сходинка до великого успіху. Учні нашої школи вже сьогодні мають чималі перемоги. Їхні нагороди самі про себе говорять.

На святі «Освіта-2019» були вручені відзнаки  учням і вчителям за успіхи в навчанні, творчості, спорті та громадській діяльності. Учні, які закінчили навчальний рік на відмінно, отримали медалі «Відмінник навчання», а Михайлюк Валентині, випускниці 11-А класу. вручений ще й сертифікат в номінації «Відмінник року».














Нагороди отримали переможці наукових робіт Малої академії наук та предметних олімпіад.
За успіхами учнів, звичайно, стоїть велика невтомна праця їхніх учителів.
Тож, вчителі, які підготували переможців МАН і предметних олімпіад, теж отримали нагороди за велику працю.

Колективні нагороди отримали:
Театорально-музичний гурт «Вертеп» (керівники Пушенко Оксана Іванівна, Шупик Тетяна Олексіївна,  Якубовська Ірина Володимирівна та Федоренко  Оксана Федорівна ), який у цьому році зайняв 1 місце в районному конкурсі різдвяних дійств.
Гурт «Вертеп» отримав сертифікат в номінації «Творча перемога».
Команда «Соколи»,  яка захищала навчально-виховний комплекс у районному етапі Всеукраїнської  військово-патріотичної  гри «Джура»(«Сокіл») (керівник Бонусь Руслан Петрович) була нагороджена за волю до перемоги.
Колектив 5-Г класу (класний керівник Тетерук Олена Вікторівна), який у цьому році показав себе як дружний яскравий клас,  отримав сертифікат у номінації «Паросток надії».

Кращим методичним об`єднанням за успіхи дітей у навчальній і позакласній роботі було відзначено методичне об`єднання учителів іноземних мов(голова методичного об`єднання Бондар Валентина Петрівна). Їм вручений сертифікат з присвоєнням номінації «Методичне об`єднання року».


Також, на святі «Освіта-2019» - традиційно – адміністрація навчально-виховного комплексу вручила нагороди, з присвоєнням номінацій, учням, які протягом навчального року своїми успіхами піднімали імідж школи.


Сертифікати з присвоєнням номінацій отримали:

ГОРДІСТЬ ШКОЛИ –
учень 11-А класу  Теа Іларіон

ОСОБИСТІСТЬ РОКУ-
учениця 10-А класу Кушик Анастасія

УЧЕНЬ РОКУ –
учениця 10-А класу Тєрєхова Анастасія

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ГОРДІСТЬ –
учень 11-А класу Усатенко Максим

ЛІДЕР РОКУ –
учень 8-А класу Товстига Артем

ЛІДЕРСЬКА НАДІЯ –
учень 5-А класу Константінов Богдан

ЦІЛЕСПРЯМОВАНА ОСОБИСТІСТЬ –
учень 10-Б класу Березовик Іван та
учень 8-А класу Литвиненко Матвій

ВСЕБІЧНА АКТИВНІСТЬ –
учень 8-А класу Каспрук Валерій

ФОТО-ХУДОЖНИК –
учениця 11-а класу Єщенко Катерина

ТАЛАНОВИТИЙ ВЕДУЧИЙ –
учениця 11-а класу Капшук Вікторія та
учениця 9-А класу Краснопольська Тетяна



Переможців на святі вітав хореографічний колектив «Барвінок», в якому танцюють діти нашої школи. Талановиті керівники Заслужений працівник культури Дольчук Володимир Вікторович та Дольчук Олена Іванівна підготували надзвичайно цікаві номери: «Привітальний танок», «Козенята» і «Кадетський вальс».





Після завершення нагородження були запрошені випускники разом зі своїми класними керівниками Прокудою Вірою Олексіївною та Власенко Анною Олександрівною для останнього виступу на шкільній лінійці. Зі сльозами на очах учні пригадували своє золоте дитинство, шкільні роки, яскраві моменти в школі. Випускники дякували своїм учителям, батькам за те, що терпеливо навчали і виховували їх. А на прощання, за традицією, подарували школі вишитий рушник з іменами всіх учнів класу.












Особливо щемливим моментом свята став ОСТАННІЙ ДЗВОНИК. Його винесли першокласниці і Грош Наталія і Капшук Катерина передали його своїм братику грош володимиру і сестричці Капшук Вікторії – випускникам 2019 року. Довго лунав дзвінок на шкільному подвір`ї. Адже кожен випускник хотів особисто востаннє потримати шкільний дзвінок і подзвонити, і пригадати, і попрощатись зі школою… А далі випускник Петриченко Олександр передав шкільний дзвоник своєму братикe Петриченко Дмитрику, який в наступному році прийде в школу в перший клас. Тож не перерветься зв'язок поколінь.






А далі, за давньою красивою традицією, під рушниками, які підняли батьки і вчителі, випускники вирушили в нове незвідане самостійне життя.




Починається нове життя
Від шкільного порога.
Хай веде вона до звитяг- 
Невідома дорога.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Перше вересня День Знань 2019-2020 навчального року

Першого вересня вулиці міст і сіл нашої країни розквітлі від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Нос...