пятница, 31 января 2020 г.

Урочиста передача сертифікату про готовність прибудови Софіївсько-Борщагівського НВК до експлуатації




24 січня 2020 року в новій актовій залі Софіївсько-Борщагівського навчально-виховного комплексу в рамках святкового традиційного дійства «Різдвяні зустрічі» відбулася урочиста передача сертифікату Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області про відповідність об`єкта проектній документації та підтвердження готовності прибудови з реконструкцією Софіївсько-Борщагівського НВК до експлуатації.




Сертифікат та символічний ключ нового приміщення закладу освіти у присутності громади села Софіївська Борщагівка вручив сільський голова Кудрик Олесь Тимофійович директору навчально-виховного комплексу Пушенко Оксані Іванівні.



Зустріч з батьками, дітьми, педколективом та жителями села пройшла в урочисто-піднесеному настрої із сподіваннями, що новітня добудова дасть можливість дітям навчатися в одну зміну, працювати в умовах реалізації нових Державних стандартів, здійснювати інноваційні методи навчання, так як 34 нові приміщення мають сучасне обладнання, із них 20 класних приміщень для учнів початкової школи.
 
Із вдячністю в своїх виступах сільський голова і директор школи звертались до голови правління «ПрАТ «Агробудмеханізація» Володимира Ілліча Шалімова, головного виконавчого замовника будівельних робіт.

Олесь Тимофійович побажав педагогам заповнити нову будівлю глибоким змістом. Оксана Іванівна щиро пообіцяла разом з педагогічним колективом служити громаді села, гідно виконувати свої обов`язки у навчанні та вихованні дітей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Перше вересня День Знань 2019-2020 навчального року

Першого вересня вулиці міст і сіл нашої країни розквітлі від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Нос...