пятница, 20 сентября 2019 г.

Години спілкування у формі тренінгу «Подолаємо конфлікти дружною командою».

У 5 -Б, 6 та 7-А класах 19 вересня 2019 року (класні керівники: Прокуда В.О., Лопаткіна О.Б. та Петренко І.В.) були проведені години спілкування у формі тренінгу «Подолаємо конфлікти дружною командою».


А у 8-В та 9-А класах (класні керівники: Антонюк Ю.М. та Польгун А.В.) проведено годину спілкування на тему «Булінг у твоєму житті. Відповідальність за булінг». На захід були запрошені три інспектори з відділу звязків з громадскістю Управління патрульної поліції у Київській області. Вони ознайомили учнів старших класів з основними питаннями законодавства щодо підлітків та молоді, з найбільш поширеними прикладами правопорушень серед молоді з метою їх попередження.

Старший інспектор Юлія ознайомила дітей із правами, що гарантуються законом, сприяла формуванню правового світогляду, системи теоретичних поглядів на права дитини, формувала активну позицію дітей щодо реалізації себе та своїх прав у житті, правову свідомість.

Юлія зі учнями середніх класів проводила годину спілкування щодо з`ясування суті конфлікту, вміння його розв’язувати та знаходити спільні інтереси прийнятні для обох сторін. На заняттях розглядалися різні приклади конфліктних ситуацій, а також поради та знаходження компромісу, а по можливості уникання його.



Учні усвідомили, щоб уміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Перше вересня День Знань 2019-2020 навчального року

Першого вересня вулиці міст і сіл нашої країни розквітлі від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Нос...