вторник, 26 ноября 2019 г.

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ "ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ


Цей пост написано не задля реклами, а за для того, щоб іще раз нагадати всім нам, українцям, що сила будь-якої громади в єдності - в єдності у словах, думках, справах.

Адміністрація школи висловлює велику подяку всім дітям, батькам і вчителям за проведення акції милосердя.
Всі ми щиро вболіваємо за здоров’я Іванка. Повертайся скоріше в школу, наш маленький друже!







Акція «Від серця до серця», що відбулася в Софіївсько-Борщагівському НВК, об’єднала весь колектив нашої школи – і дітей, і батьків, і вчителів - у бажанні допомогти.
В школу прийшла невтішна новина – тяжко захворів маленький хлопчик Іванко, що тільки розпочав навчання в 1-Д класі. На батьківському комітеті директорка навчального закладу Пушенко Оксана Іванівна повідомила про це батьків. Обговоривши цю проблему, вирішили – потрібно терміново допомогти! На картковий рахунок родичів Іванка небайдужі батьки і вчителі почали перераховувати кошти. Іванку зробили операцію по видаленню пухлини в голові. Слава Богу, пухлина виявилась доброякісною. Але реабілітація передбачається довгою і дорого вартісною. Тож, у школі розпочали підготовку, ініційовану на батьківському комітеті школи, до проведення акції «Від серця до серця». Було заплановано провести загально шкільний благодійний ярмарок.

А ще напередодні ярмарку в актовій залі зібрались першокласники на перегляд благодійної вистави «Коза-Дереза», яку показали учні 3-А класу. Артисти дуже старалися, а першокласники щиро сміялися і дружно їм аплодували. Були зібрані перші кошти.
А 29 листопада в актовій залі школи відбувся ярмарок благодійності. Батьки і діти приготували на продаж різноманітні декоративні вироби: прикраси для дівчаток, сувеніри, картини, в’язані речі і т.п. Продавали книжки, які уже прочитані, іграшки та ігри, з яких діти в родинах уже виросли. Весь товар ярмарку мав символічні ціни. Але разом сума вийшла чимала. Окрім того, на ярмарку стояла благодійна скринька, в яку батьки, діти і вчителі кидали благодійні кошти.
А на сцені всіх вітав хлопчик – обійняшка. Його обійми коштували лише 2 благодійні гривні. Але, звичайно, отримував він за свої щирі обійми більше, тому що кожен учасник ярмарку хотів обійняти маленького Щвеця Віталіка, учня 2-В класу і отримати енергію доброти.


В кінці ярмарку всі кошти були підраховані і досить вагома допомога зразу передана мамі Іванка.

Адміністрація школи висловлює велику подяку всім дітям, батькам і вчителям за проведення акції милосердя.Всі ми щиро вболіваємо за здоров’я Іванка. Повертайся скоріше в школу, наш маленький друже!


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Перше вересня День Знань 2019-2020 навчального року

Першого вересня вулиці міст і сіл нашої країни розквітлі від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Нос...