понедельник, 20 января 2020 г.

РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНІ ВІТАННЯ ТЕАТРАЛЬНО-ВОКАЛЬНОГО ГУРТУ «РІЗДВЯНА КОЛЯДА» СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬЕОГО НВК


«РІЗДВЯНА КОЛЯДА» 2020 СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬКОГО НВК



Хто це стукає в оселю?
Це - колядники веселі!
Із яскравою звіздою,
Із гучною колядою!


Завершуються Різдвяно-Новорічні свята 2020 року. Разом з ними завершуються і привітальні виступи дитячого гурту «Різдвяна коляда».



Скрізь, де б він не виступав, поруч з юними артистами завжди була директорка нашого освітнього закладу Оксана Іванівна Пушенко і перше вітання звучало саме від неї. Звичайно, це надавало виступу дітей особливого значення.




Традиційно, в цьому році вітання пролунали для друзів і меценатів нашого навчально-виховного закладу: для сільської ради села Софіївська Борщагівка, яку очолює Кудрик Олесь Тимофійович, для працівників місцевих підприємств – «ВіДі Авто Сіті, «World Wide Manufacture», «ВИСТ» та інших, що допомагають нашому освітньому закладу у зміцненні його матеріального забезпечення.




Також колядки і щедрівки гурту «Різдвяна коляда» лунали для жителів села, учнів та вчителів Софіївсько-Борщагівського НВК.

А ще, в цьому році, вперше, наші Різдвяно-Новорічні привітання почули працівники посольства Словацької Республіки. Гостинно прийняв дітей сам посол пан Марек. Працівники посольства були приємно вражені ентузіазмом колядників, з вуст яких лунали віншування миру, злагоди, добра і любові, захоплювались багатоголосним співом, милувалися українським вбранням.



Підготували Різдвяно-Новорічне дійство керівники гурту - заступник директора з виховної роботи Тетяна Олексіївна Шупик та вчитель музики Ірина Володимирівна Якубовська . А чудові юні актори разом з педагогом-організатором Оксаною Федорівною Федоренко втілили творчий задум керівників.

Серед них:
Кушик Анастасія (11-А), Руденко Олександр (11-Б), Краснопольська Тетяна (10-А), Медведчук Анастасія (10-А), Маслянчук Михайло (10-Б), Скоропад Аліна (10-Б), Литвиненко Матвій (9-А), Товстига Артем (9-А), Бугера Олександра (9-А), Романюк Володимир (8-А), Товстига Олександра (7-А), Сегеда Микола (7-Б), Федорчук Владислав (7-В), Константінов Богдан (6-А), Шайдюк Дарина (6-А), Шимчик Надія (6-А),Тищук Марія (6-А), Підгорна Аніта (6-А), Якимчук Лев (6-А).Косенко Нікіта (6-Б), Стукало Аня (5-Б), Войтко Влада (5-Б) та Федоренко Вікторія.

Нехай дитячі побажання збудуться для всіх українців!
З Різдвом Христовим!!! З Новим роком!!!
З прийдешнім святом Водохреща!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Перше вересня День Знань 2019-2020 навчального року

Першого вересня вулиці міст і сіл нашої країни розквітлі від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Нос...