вторник, 18 февраля 2020 г.

Інклюзія зустріч

13/02/2020 на базі Софіївсько-Борщагівського НВК відбулася зустріч директора ІРЦ Києво-Святошинського району, Гончаренко Маргарити Сергіївни, та директора Києво-Святошинського районного центру практичної психології, Герасимюк Тамари Володимирівни, з командами психолого-педагогічного супроводу дітей, які мають особливі освітні потреби.



Жодна дитина не залишилася поза увагою. Обговорювали питання можливих труднощів складання індивідуальних навчальних планів і програм, наявності спеціального обладнання, диференційованісті логопедичних і соціально-психологічних послуг, залучення сім’ї до участі в навчально-виховному процесі, творчості та професійності педагогів задля розкриття потенційних можливостей розвитку кожного учня, успішної соціалізації та інтеграції його в суспільство.

Підсумували, що даний комплексний процес забезпечує рівний доступ до якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами шляхом відповідної організації навчання. Передусім, це застосування особистісно орієнтованих методів навчання, урахування індивідуальних особливостей навчально-пізнавальної діяльності таких учнів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Перше вересня День Знань 2019-2020 навчального року

Першого вересня вулиці міст і сіл нашої країни розквітлі від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Нос...