четверг, 24 января 2019 г.

РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНІ ПРИВІТАННЯ ВОКАЛЬНО-ТЕАТРАЛЬНОГО ГУРТУ «РІЗДВЯНА КОЛЯДА»


Закінчились Різдвяно-Новорічні свята. Цього року, традиційно, вокально-театральний гурт «Різдвяна коляда» на чолі з директором Софіївсько-Борщагівського НВК Оксаною Іванівною Пушенко привітав зі святами друзів школи: сільську раду на чолі з її головою О.Т. Кудриком, працівників місцевих підприємств - «ВіДі Авто Сіті», «World Wide Manufacture», «ВИСТ» та ін.., які допомагають школі у зміцненні її матеріального забезпечення, а також учнів і вчителів школи.




Діти ходили з колядками та щедрівками до добрих людей, сповіщаючи про народження Христа, водили Козу та Маланку, бажали миру, добра, щастя, здоров`я, достатку, благополуччя, демонструючи таким чином свою любов і повагу до звичаїв українського народу, до України.



А 20 січня на великому святковому концерті «Різдвяні зустрічі» гурт «Різдвяна коляда» заколядував і защедрував жителям рідного села.


А ще, в цьому році відділом освіти Києво-Святошинської РДА та Києво-Святошинським районним центром молоді «Оберіг» вперше був проведений фестиваль колядок та щедрівок «Щедрий вечір, добрий вечір, мати Україно!» Гурт «Різдвяна коляда» став учасником цього фестивалю і його виступ був високо оцінений – І місце в номінації «Вокальне мистецтво» і І місце в номінації «Театральне мистецтво».





Підготували драматичне дійство та різдвяні співи заступник директора з виховної роботи Шупик Тетяна Олексіївна, вчитель музики Якубовська Ірина Володимирівна, педагог-організатор Федоренко Оксана Федорівна та 19 учнів школи:
Теа Ілларіон – 11-А, 
Федоренко Вікторія - 11,  Кушик Анастасія – 10-А, Краснопольська Тетяна – 9-А, Медведчук Анастасія – 9-А, Філімонова Марія – 9-А, Бугера Олександра – 8-А, Каспрук Валерій – 8-А, Литвиненко Матвій – 8-А, Романюк Володимир – 7-А, Візьонок Каріна – 6-Б, Сегеда Микола – 6-Б, тФедорчук Владислав – 6-В, Константінов Богдан – 5-А, Матюхіна Ольга – 5-А, Шайдюк Дарина – 5-А,  Шимчик Надія – 5-А, Філімонова Дарина – 4-Б, Несвітайло Олександра – 3-А.

Учасники гурту "Різдвяна коляда" скрізь отримували слова вдячності за яскраве дійство і віншування Миру, Добра ,Злагоди в Україні і в кожній родині.
Адже, існує повір я, що дитячі побажання в Різдвяні дні обов’ язково збудуться.










Комментариев нет:

Отправить комментарий

Перше вересня День Знань 2019-2020 навчального року

Першого вересня вулиці міст і сіл нашої країни розквітлі від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Нос...